Head uut ja paremat aastat! Eelmise aasta viimasel päeval pealinna vahel tiirutades ja viimaseid toiminguid tehes ning kui otsustasin siis lõpuks selle kõik lõppenuks lugeda, läks minu tee mööda ühest VAZ 21011-st, mis tundus numbri järgi tuttav. Et ma olin ebasobivas kohas ja ei hakanud liiklust häirima end keset tänavat ringipööramisega, siis otsustasin lähipiirkonnas ringi peale teha ja tulla uuesti samast kohast, et õiges kohas teelt maha keerata ning seda Ladat ligemalt kaeda, kuid ümber sõites komistasin juhustlikult selle helesinise Mosse otsa, mida sammuti kohe näha tahtsin
http://fotoalbum.ee/photos/Edelareisija/111910013/ Ei lootnud midagi enam saada, kuid said tervelt 2. VAZ-i juures käisin ka. Oligi tuttav aparaat, mul aastaid tagasi töö juures valvurist vanapapi oma. Vähemalt oli. Mosse päritolust ei tea midagi, ÜV näitab aastat 2000, maanteeameti päring igastahes ei näita midagi kuid sisse piiludes istmeid ei olnud kuid rool oli vanem kalossiga ning armatuur koos käigukangiga uuem, nii 1980-te keskpaik.