Manks kirjutas:
Tartu lähedalt toodud? Palju õnne masina puhul

Just, see sama ongi. Tänud õnnitluste eest!
M410 kirjutas:
kOll kirjutas:
salong on üldiselt räbal ja niiskuskahjustustega
Kuna auto omanik tunnistas salongi kehvapoolseks, siis ma oleksin suurima heameelega nõus niiskuskahjustusi saanud käepidemete, süüteluku ümber asuva liistu, armatuurlaua esiserva liistu ja selle sees oleva tuhatoosi uueks omanikuks hakkama

Hehee, lkf M410, teil on suurepärane silm tuvastamaks veel enam-vähem säilinud salongidetaile.
Aga kas ma loen õigesti ridade vahelt, et kuskil on vägagi kvaliteetselt taastamises veel mõni RHD-isend?

mario kirjutas:
ohh, tore näha, et mu vihjest ka kasu oli.
Kollile suured paid.
mis siis nüüd edasi? Läheb pulkadeks ja siis hoolikalt kokku või kavatsed nautida esialgu?

Koll, ega sa juhuslikult 2 Silla klubiga seotud ei ole??

Mariole suured paid vastu, et ei jätnud seda infot ainult enda teada
Hetkel on mõlkis tagastange asendunud "laost" saadud uuega, värvised tihendid tahavad puhastamist/vahetamist, värsked tuleklaasid paigaldamist. Veel täitsa pulkadeks ei kisu, kuid see plaan on tulevikus kindlasti ees sest et ilma tõsise keevituseta see auto ei pääse.
2 Silla Klubiga ei ole isiklikult kuidagi seotud aga koheselt tekkis huvi, et millega siis sealsed klubilised tegelevad?
lauri kirjutas:
Kui saladus pole, siis mis hinnaklassis kaubale saite?
Mulle rääkis omanik, et 6k on häbematult vähe ja tema tahaks suurt kala püüda
Samas tahtis ta enne talve autost lahti saada ja seega võis hind vast sügisel langeda t* alanemise taktis...
Läbirääkimised olid pikimad, mis siiani ühe mosse ostuks on olnud vaja pidada ja eks see t* alanemine aitas vast kaasa ka omajagu

Tegelik lõplik hind jäi poolte kokkuleppel saladuseks.
http://www.facebook.com/RedStarKustomzBTG Nordschleife 12:43
GT Nürburgring 3:42