Tere, väike mure- DAAZ 2140-1107010 karburaator ei taha kohapealt lasta normaalselt ära söita.
Pole varem sellise daaziga kokku puutunud, kus 1.löör on mehaaniliselt ühenduses pedaaliga aga 2.löör on täiesti sõltumatu ja töötab krt teab mis juhiste alusel.
http://www.drive.google.com/file/d/1C6UfDDQed-p9QCXooG36o6AzNVy_N7VR/view?usp=sharingkruvi nr 2 on segukruvi, ainuke kruvi mida üldse väljaspoolt keerata annab.
kujutisel olev vaakumühendus nr 1 on mul jagajaga ühenduses, netist vaadates vahivad vastu ainult sellised pildid, kus on ka olemas vaakumühendus nr 3, aga see on önomizeri jaoks, mul setä ühendust pole seega ma ei teagi....vb on olemasolev ühendus ka ainult öko oma, sest milleks muidu see korrektor nr 3 mul veel karpa küljes on ?
kohapeal ei lase ca 850 p/min tiksuda, vaid sureb sujuvalt välja
keerasin ss kruvi nr 2 niikaua välja kuniks kohapeal käima jäi, aga tundub et pöörded on seal 1500 juures juba
Kui nüüd kohapealt tahan ära minna siis tuleb kohe julgelt gaasiga kaasa aidata sest minek on pm 0, läheb nagu tigu.
Kui nüüd löpuks hoo ülesse saada siis näiteks 70nega 4.peale lülitades jeeli-jeeli liigub kiiruse osuti ülesse poole, pedaali vöib põhimõtteliselt läbi auto põranda ka suruda, vahet väga pole.
Hilfen bitte !