suvised üritused

Räägi millest tahad
Foorumi reeglid
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.

Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Kasutaja avatar
moskiito
Postitusi: 2880
Liitunud: 01 Veebr 2009 21:21
Asukoht: virtsu

suvised üritused

Postitus Postitas moskiito »

head uut aastat alustuseks kõigile.
Olen paar kuud mõelnud selle üle et kuidas saaks meie suvist üritust paremaks teha sedasi et sellest kasvaks traditsjoon välja. Üks mõtte on selline. Määrata üks kindel alguspunkt, kust saab meie üritus alati stardi. Sellega tekkib küsimus et mis koht see peaks olema. Kindel on see et koht ei tohiks olla mingi suurlinn, sest pärast konvoiga välja sõita saab olema muidu paras peavalu. Samas ei tohiks olla ka selline koht kuhu ei oleks võimalik koguneda kuid samas peaks olema selline koht kuhu ei oleks keeruline sõita, oled sa saaremaal või narvas või petseris.
Teine mõtte on selline et määrata mingi kindel koht telkimiseks. Koht või kaks, kuhu alati maabuks pärast retke.
Mis retke puutub, siis käis selline mõtte läbi et määrata mingi kindel distantsi pikkus, sest viimane sõit näitas et kui tahame külastada ka muuseume ja poode, siis paratamatult jääb aega väheseks. Põhimõtteliselt ütleme sedasi et kui startida kohast X kell 10.00 siis telkimise kohta jõuaks hiljemalt kella 20.00-ks, et rahvas jõuaks ilusti telgid üles panna ja jõuaks ka mingid seltskonna mänge teha, et oleks rohkem lõbu. Niisamuti juua ja istuda oskavad ju kõik :beer
Telkimise kohapealt arvan et peaks tekkitama mingi transpordi, kuhu saaks rahvas panna enda moona. Transport sõidab varakult telkimiskohta ja peaks vahti, et sinna üleliigseid ei tuleks. Kui koht on näiteks hõivatud, siis muretseks kiiresti mingi uue koha.
Toimumise aeg. Võiks ära määrata kindla kuu, millal üritus toimuks. Minu pakkumine on juuli kuu keskpaik, siis on reeglina ilmad ilusad ja kõigil palgad käes. Siis ei juhtu nii nagu viimane kord härra Wolfe-iga, kes ei saanud tulla kuna ei makstud palka õigeaegselt välja.

Sellised on minu mõtted suvise ürituse kohta. Palun teie komentaare ja enda arvamusi asjast. Sihtkohad jms. jätan praegu pärastiseks, märtsis, aprillis saab ka aimu kuhu oleks mõistlikum minna.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
kopamees
Postitusi: 25
Liitunud: 12 Nov 2010 23:02
Asukoht: Rakvere

Re: suvised üritused

Postitus Postitas kopamees »

See koht peaks siis kuskil kesk-eestis olema.Siis oleks enam vähem ühepalju maad tulla.Aga see on muidugi vaid minu arvamus.
Kes teisele auku kaevab sellel on ekskavaator
Kasutaja avatar
wax
Site Admin
Postitusi: 1715
Liitunud: 01 Veebr 2009 01:47
Telefon: 53414666
Asukoht: Linnuvabrik
Kontakt:

Re: suvised üritused

Postitus Postitas wax »

Türi oleks suht keskel ja ka mõnus väike linnake. Samuti on peaväljaku juures ka toidupood kohe olemas kus enne starti varusid saab täiendada :D
AZLK 412IE '74 - AZLK 434IE '75 - Iž 27151 - AZLK 2140 '78 - M402 '57
https://www.facebook.com/WaxGarage
Kasutaja avatar
wolfe
Postitusi: 160
Liitunud: 04 Veebr 2009 22:15
Asukoht: Viimsi

Re: suvised üritused

Postitus Postitas wolfe »

Mõtted on head ! Seltskonna mängude jaoks aja leidmine on kiiduväärt mõte , et lisaks vähe vürtsi meeltule sõitmisele ja pudelitte tõstmisele ! Tänavu võiks jah väheke rohkem kultuuri olla ;) . Peale füüsilistele oskustele võiks ka mingi teadmiste kontrolli teha viktoriini vms. (nt mosu teemalise )
PS. See kord olen targem ja korjan varakult raha kokku , et ei korduks eelmine aasta ;) Eks inimene õpib surmani aga sureb ikka lollina .
Moskvich - puhas remondirõõm :D
Kasutaja avatar
mosse911
Postitusi: 39
Liitunud: 29 Mai 2009 22:30

Re: suvised üritused

Postitus Postitas mosse911 »

Head uut aastat!
Türi või Paide on oleks jah hea koht alustada peaaegu mandri Eesti keskpunkt
Kasutaja avatar
marko
Postitusi: 520
Liitunud: 02 Veebr 2009 20:16
Asukoht: Tartu

Re: suvised üritused

Postitus Postitas marko »

Kui suunaks võtta eelmisel kokkutulekul väljapakutud Ida pool siis peaks sellest lähtuma kes kus poolt tuleb ja valima optimaalse koha.Aega arutamiseks jagub küllaga nii,et kõik arvamused ja ettepanekud teretulnud.
AZLK 2140 78a,AZLK 2140 76a,2xAZLK 2137 84a,izh412
Kasutaja avatar
vootele
Postitusi: 189
Liitunud: 22 Dets 2009 14:06

Re: suvised üritused

Postitus Postitas vootele »

Ma pakuks põhja-Eestis ühe camp paigana Prangli saart, ainult et mossega ei pääse ligi, autod peaks siis mandrile jätma.
Kasutaja avatar
moskiito
Postitusi: 2880
Liitunud: 01 Veebr 2009 21:21
Asukoht: virtsu

Re: suvised üritused

Postitus Postitas moskiito »

tundub et esialgu et kaalukauss langeb türi peale. Aga mida arvate sellest mõttest et igakord on uus kogunemiskoht, nagu siiani olnud on?
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Kasutaja avatar
partnermosse
Postitusi: 1580
Liitunud: 04 Veebr 2009 13:08
Telefon: 58550555
Asukoht: Tallinn

Re: suvised üritused

Postitus Postitas partnermosse »

moskiito kirjutas:tundub et esialgu et kaalukauss langeb türi peale. Aga mida arvate sellest mõttest et igakord on uus kogunemiskoht, nagu siiani olnud on?
Endale meeldib selline asi rohkem nagu siiani olnud :smokin Tundub, et huvitavam kui iga kord kindlasse kohta sõita(võib muutuda rutiiniks nagu me elust enesest juba teame paljude teiste asjadega... :D )
Moskvich on masin, mis kestab! IŽ-412 IE (1989) ja AZLK 2140 (1987) omanik
2012, 2013, 2014 Eesti Moskvich Klubi suvesõidu vigursõidu I koht
No ja ajaga on saanud DAAZ karburaatorite remont ka hobiks :lol
Kasutaja avatar
sass
Postitusi: 913
Liitunud: 22 Veebr 2009 12:17
Asukoht: Tallinn/Kuressaare

Re: suvised üritused

Postitus Postitas sass »

Ma pigem oleks selle poolt, et iga kord uus koht, kus alustada - alati ei ole ju reisi/sõidu sihtkoht sama, seega alustada võib erinevatest kohtadest, kus parasjagu mõistlikum on. Kuigi see, et iga kord samast kohast alustada, näiteks Türilt, ei ole ka üldse halb möte - kujunebki välja kindel koht, kus kõik mossesõbrad juba teavad, mis kus on ja kuidas sinna pääseb. Aga see aasta näiteks võiks alustada siis Türilt.
Vasta