omapärane juhtumine

Räägi millest tahad
Foorumi reeglid
Igasugune viitamine piraatlusele ja ebaseaduslikele tegevustele on keelatud. Aadressid mis viitavad piraatliku tarkvara, mängude, muusika jne tirimisele, KUSTUTATAKSE.
Kasutajad, kes reeglist kinni ei pea saavad hoiatuse või foorumist banni. Mosseklubi.ee ei kiida heaks tarkvara, mängude, muusika jne levitamist ilma autori õiguseta.

Administraatoritel ja moderaatoritel on õigus ette hoiatamata kustutada foorumisse mittesobivad teemad.
Vasta
Kasutaja avatar
svenson01
Postitusi: 159
Liitunud: 25 Mai 2009 15:10
Asukoht: pärnu

omapärane juhtumine

Postitus Postitas svenson01 »

keerasin väiksemalt maanteelt suuremale maanteele..peatee oli paremalt piiratud nähtavusega,mina aga keerasin vasakule kus oli sirge teelõik..kiirendasin sirgel teelõigul parempoolse teeserva ligidal,pidevjooni ei olnud kui oli käes lubatud sõidukiirus siis venis minust möda siguli koos järelkäruga(pidevjooned olid läbi saanud paarsada meetrit varem) ja üritas mulle vasakult sisse keerata(sirge lõik,ühtegi autot vastu ei tulnud)..väikse pidurdamise järel õnnestus õnnetus vältida ja sai tehtud möödasõit lubatud alas sigullist kes tõmbas enda kiiruse 70 km/h peale (kõrvalistuja näitas talle näppu kuna tema seadis meile liiklusohtliku olukorra kui üritas sisse keerata).siks jälitas 10 km ja kui hakkasime soovitud sihtkohta jõudma et mööblit maha laadida keeras ta enne sihtkohta uuesti ette ja kutus politsei(põhjendusega et meie seadsime tema elu ohtu jms)..härra tuli autost välja ja ähvardas kaitsepolitseiga kus ta poeg pidavat töötama ja peale selle lubas meid ülesse otsida ja maha lüüa.autod sai jäetud nii nagu tema meid peatuma sundis ning vahepeal sai jala mööbel ära viidud kõrvalmajja kuna ta keelas autot liigutada.sai oodatud 40 minutit politseid kui saabusid härrad mundris kes kuulsid ka härra poolseid ähvardusi mis olid meile suunatud..sellepeale lubasime kirjutada avalduse mis seekord jäi kirjutamata.politsei kirjutas minu ja härra andmed ja selgitused juhtumise kohta ülesse ja lasi meid minema ise jäädes arvatavasti härrat rahustama kes ajas et meie seadsime tema elu ohtu (sirgel hea nähtavusega teel kus ühtegi autot vastu ei tulnud)..politsei püüdis seletada et nemad seda pealt ei näinud..ütlused olid täiesti vastupidised ja nii asi lõppes.
tõesti ei keeranud talle ette,kardan et tal oli vaja näidata et tema sigulii sõidab ka 110 km h 90 alas koos peaaegu tühja käruga
mees ei ajanud tagasi et tema meile 2x liiklusohtlikku olukorda tekitas ja arvas et tal on õigustalle ei meeldinud et mee tema arust karistuseta pääseme..peale vaidlust ei selgunud mitte midagi
ei teagi kumma poolel on õigus ja kummal õiglus.kes jäi karistamata ..kahjuks mina seekord enda viga ei tunnista ja tundub et tema ka mitte
eks näib mis edasi saab .kui härral on vaja tõestada et ta ei mahu sirge teepeale enda sigulliga ära või on vaja näidata et enda hetke emotsioone siis tema probleem..
oman BCDE kategooriat ja oskan liikluseeskirju järgida aga mõnel vanemal inimesel tuleks küll tervisekontrollis(ka psüühilises osas) iga aasta käija
Iga inimene peab enda risti kandma,kes ei jõua lohistab järel!
Kasutaja avatar
partnermosse
Postitusi: 1580
Liitunud: 04 Veebr 2009 13:08
Telefon: 58550555
Asukoht: Tallinn

Re: omapärane juhtumine

Postitus Postitas partnermosse »

Proovin erapooletult asja analüüsida.Arusaadav,et piiratud nähtavusega ala oli ja oli vaja välja sõita.OK. Järelkäruga vanamees sõitis mööda ja (oletame, et) ei arvestanud manöövri lõpetamisega,et võis tekitada liiklusohtliku olukorra (juhtub ka paremates peredes ! kui ta just möödasõites teile otsa vaadates ei irvitanud, et te saate järelkäruga sigulli käest "lüpsta").Minu arvamus-- Las vanamees sõidab ja peab lühikest "hingepidu" -mossemehed vaid naeravad vanamehe lolluse üle .Järgmine etapp. Mossemehed olles saanud "lüpsta" ehk provotseeritud sigulli mehe poolt, said indu juurde näidata, et mosse on ikka kõvem pill kui sigull.Järgnes mossemeeste möödasõit sigullist ja keskmise sõrme näitamine !!! (MILLEKS? igas olukorras lisab see vaid "õli tulle").Oleks näidanud pöialt oleks vanamehe hinge ka silitanud ja teil endil ka parem tunne püstise pöidlaga sigullist mööda sõita.Proovige ja te saate aru kui lahe see on :) :) :).Eks see jah tõlgendamise küsimus.Sigulli vanamees teab, mida see tähendab ja olles ealiselt vanem "solvus" ja üritab nooremaid paika panna.Mingis iks kohas keerab oma sigulli risti mossele ette ja teades, et palju kära (vähe villa) ja ähvardamine paneb nooremad end täbaramasse olukorda. Vanamees oli kaval, teades,et sellise teoga võib tegelikult igas olukorras ka "pasunasse" saada, kutsus oma tagala kindlustamiseks kohale politsei, kuna teie seadsite tema elu ohtu mingil X (iks) lõigul kus ta jäärapäiselt sirutas jala gaasipedaali peale sirgeks,et teid mitte lasta manöövrit lõpetada.Aga profülaktika mõttes oleks võinud ju avalduse kirjutada, et teid ähvardati elu ära võtmisega.Kui keegi viitsib, võiksite lugeda seadusest, mis see endaga kaasa toob...
Kui seda "filmi" natuke tagasi kerida kohta ,kus mosse meeste elu seati ohtu ,oleks võinud teatada sellest helistades numbrile 110, et sigull järelkäruga kihutab 110 km/h ja seab teie elu ohtu.Teie ju ei tea ,äkki ta on joobes kui nii hullult kihutab:) Ja nii enese kui sigulli vanamehe rahustamiseks mosse mehed sõidavad sigulli järgi kuni ta peatub ja saabub politsei kes ohjad enda kätte võtab ;)
Üldkokkuvõttes minu arvamus ongi 50:50 ehk saate isegi aru, et mõlemad pingutasite üle :D :smokin
Moskvich on masin, mis kestab! IŽ-412 IE (1989) ja AZLK 2140 (1987) omanik
2012, 2013, 2014 Eesti Moskvich Klubi suvesõidu vigursõidu I koht
No ja ajaga on saanud DAAZ karburaatorite remont ka hobiks :lol
Kasutaja avatar
moskiito
Postitusi: 2880
Liitunud: 01 Veebr 2009 21:21
Asukoht: virtsu

Re: omapärane juhtumine

Postitus Postitas moskiito »

olen partnermossega samal meelel.
mõlemad pingutasite üle kuid minu silmis lada juht provotseeris korralikult. sõidab mööda ja jääb 70-ga venima. hakkad mööda sõitma, ei lase manöövrit lõppetada. Need kaks punkti on juba liiklusseadusega vastuolus.
Mina soovitan et kirjuta politseisse avaldus (kui sul andmed teada on) ja vaata mis saab. Mina olen reeglina taolistest töölmokkadest andud kohe politseile teada ja 80% juhtudest on selliseid ka maha võetud. Viimane kord oli eelmine suvi, kus BMW hakkas samat moodi eputama. helistasin politseisse, natuke vürtsistasin teemat ja 5min pärast võeti BMW rajalt maha.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Kasutaja avatar
svenson01
Postitusi: 159
Liitunud: 25 Mai 2009 15:10
Asukoht: pärnu

Re: omapärane juhtumine

Postitus Postitas svenson01 »

tol hetkel sõitsin tööautoga milleks oli 2003 ford transit..temast möödasõit oli sp et ta lükkas kiiruse alla seega jäii tema minu liikumisele ette,ja möödasõidu võimalus oli olemas siis miks mitte minna kui kedagi ei segata..rahvusvahelisi termineid nägi vanamees kõrvalistuja poolt kuna kutt kes istus seal oli sattunud hiljuti avariisse ja seekord seal palju puudu polnud
Iga inimene peab enda risti kandma,kes ei jõua lohistab järel!
Kasutaja avatar
wax
Site Admin
Postitusi: 1715
Liitunud: 01 Veebr 2009 01:47
Telefon: 53414666
Asukoht: Linnuvabrik
Kontakt:

Re: omapärane juhtumine

Postitus Postitas wax »

käruga ei tohi enivei üle 70 sõita ju. või mäletan midagi valesti?
AZLK 412IE '74 - AZLK 434IE '75 - Iž 27151 - AZLK 2140 '78 - M402 '57
https://www.facebook.com/WaxGarage
Kasutaja avatar
lauri
Postitusi: 98
Liitunud: 18 Juun 2009 11:28
Asukoht: Tartu

Re: omapärane juhtumine

Postitus Postitas lauri »

wax kirjutas:käruga ei tohi enivei üle 70 sõita ju. või mäletan midagi valesti?
Juhul, kui haagisele on kehtestatud kiirusepiirang, siis on see teh.passi märgitud. Muid üldkorras kehtestatud kiirusepiiranguid küll meelde ei tule.
Kasutaja avatar
Manks
Postitusi: 475
Liitunud: 18 Apr 2009 10:47
Asukoht: Võrumaa, Rõuge
Kontakt:

Re: omapärane juhtumine

Postitus Postitas Manks »

wax kirjutas:käruga ei tohi enivei üle 70 sõita ju. või mäletan midagi valesti?
Lätimaal tõesti ei tohi käruga üle 70 sõita, aga eestis seda piirangut pole, võid isegi 110 sõita, kui märk lubab.
Vahetusfond:
http://varstu.planet.ee/mosse/vahetus/index.html
Siin lehel olevad osad on pakkuda vahetuskaubaks, võib pakkuda Moskvitsh 427, AZLK 412, GAZ 51 kui ka traktorite juppe.
iisak
Postitusi: 122
Liitunud: 05 Veebr 2009 17:41
Asukoht: Tallinn

Re: omapärane juhtumine

Postitus Postitas iisak »

Kui see vanamees selline kabi on, siis oleks raibet veelgi ärritanud. Rahulikuks jäänud või siis naerma hakanud.
Ju ma olen siis õel :D .
Kasutaja avatar
Talts
Postitusi: 136
Liitunud: 07 Apr 2010 19:16

Re: omapärane juhtumine

Postitus Postitas Talts »

Selliseid tainad on siin kah, irvita näkku ja sõida minema.
Vasta