Ettepanek/küsimus

Kõikvõimalikud mossedega seotud üritused.
carrec
Postitusi: 203
Liitunud: 02 Veebr 2009 14:41
Asukoht: Tallinn/Raplamaa/Läänemaa
Kontakt:

Re: Ettepanek/küsimus

Postitus Postitas carrec »

To Kombimiis, ega midagi veel otsustatud ole. Seda enam, et kõik huvitavad ideed on siia teemasse teretulnud. Üks asi on korraldadda mingi sõit kuhugi punkti, kuid see peaks sisaldama ka mingit programmi, ehk siis mis kohti külastada, lõpp-punkt, mis seal saaks toimuma. Sõidu käigus võiksid olla punktid või mingid muuud elemendid, kasvõi vigursõit. Sõit peaks sisaldama mingit tegevust peale kolonnis kulgemise.
Muide see oli esimese ürituse üks suuremaid puudujääke, et kohati jättis programm soovida.
Kasutaja avatar
Niki88
Postitusi: 121
Liitunud: 12 Veebr 2009 17:18
Kontakt:

Re: Ettepanek/küsimus

Postitus Postitas Niki88 »

Lahe oleks ka ma kujutan ette midagi orienteerumise sarnast,et iga ekipaaz läbib teatud "chekkpointid" jms.
Et oleks nagu otsimist kaa natuke...
Absolute beginner
Kasutaja avatar
Kombimiis
Postitusi: 185
Liitunud: 05 Veebr 2009 19:56

Re: Ettepanek/küsimus

Postitus Postitas Kombimiis »

Ida kanti tean minagi hästi. Eriti lõunapoolsemat kanti. Hmm, programm peaks jah olema. Mitte et kruiis ja õhtul täis imeda :D
Kasutaja avatar
wolfe
Postitusi: 160
Liitunud: 04 Veebr 2009 22:15
Asukoht: Viimsi

Re: Ettepanek/küsimus

Postitus Postitas wolfe »

Kindlasti ma arvan et tuleks vahepeatused suuremates vaatamisväärsuste juures:D.... et ei oleks mingit massilist vuramist :D .... aga pakkuge ise midagi huvitavat välja ??
Moskvich - puhas remondirõõm :D
Kasutaja avatar
moskiito
Postitusi: 2880
Liitunud: 01 Veebr 2009 21:21
Asukoht: virtsu

Re: Ettepanek/küsimus

Postitus Postitas moskiito »

peamine põhjus miks pühapäeval läks nii nagu läks oli selles et osa rahvast sai magama alles hommikul ning kui mina pidin kell 10 hommikul startima siis pool maja magas veel. Seega kui asja teha, peab koostama ka kodukorra, mis kell magama ja mis kell äratus. muidu ei tule murumängudest midagi välja.
Tüüpiline tarbimisühiskond. Vahet pole, kui asi on vana, vahetame kogu kupatuse välja, mis siis et asi on korralik. Ei komentaari.
Tiit
Postitusi: 183
Liitunud: 18 Apr 2009 20:59

Re: Ettepanek/küsimus

Postitus Postitas Tiit »

Mitmepäevaste ürituste juures tekib praktiliselt alati see probleem, et järgmisel hommikul ei kipu asjad laabuma. Pigem tasuks panustada aktiivsele esimesele päevale ning teiseks päevaks jätta nn vabakava.

Mingisuguste orienteerumismängude korraldamine oleks küll tore (nagu Volgaklubi iga-aastane Ettevaatust Auto!), kuid see tähendaks koheselt väga pikka ja põhjalikku ettevalmistust. Niisama mütsiga lööma minnes, et küll teelt midagi leiame, meeldejäävat üritust ei korralda. Ja lihtsalt kolonnis sõitmine on sel aastal juba ära olnud.
Kui Opel katki läheb, on Mossel veel 3 minutit jäänud.
Kasutaja avatar
wolfe
Postitusi: 160
Liitunud: 04 Veebr 2009 22:15
Asukoht: Viimsi

Re: Ettepanek/küsimus

Postitus Postitas wolfe »

Enne ürituse suuremat planeerimist olekski parem enamuste mõtted ideed ära kuulata .... ja siis kamba peale üks tore üritus valmis treida :auto
Moskvich - puhas remondirõõm :D
carrec
Postitusi: 203
Liitunud: 02 Veebr 2009 14:41
Asukoht: Tallinn/Raplamaa/Läänemaa
Kontakt:

Re: Ettepanek/küsimus

Postitus Postitas carrec »

Sellepärast onngi see teema, et kõik saaksid omi ideid välja pakkuda ning ühiselt arutada.
Kasutaja avatar
wolfe
Postitusi: 160
Liitunud: 04 Veebr 2009 22:15
Asukoht: Viimsi

Re: Ettepanek/küsimus

Postitus Postitas wolfe »

Ma tean , see ju minu algatatud teema ;)
Moskvich - puhas remondirõõm :D
Kasutaja avatar
Neeme
Postitusi: 291
Liitunud: 04 Veebr 2009 23:04
Asukoht: Kuressaare

Re: Ettepanek/küsimus

Postitus Postitas Neeme »

carrec kirjutas:Muide see oli esimese ürituse üks suuremaid puudujääke, et kohati jättis programm soovida.
moskiito kirjutas:peamine põhjus miks pühapäeval läks nii nagu läks oli selles et osa rahvast sai magama alles hommikul ning kui mina pidin kell 10 hommikul startima siis pool maja magas veel. Seega kui asja teha, peab koostama ka kodukorra, mis kell magama ja mis kell äratus. muidu ei tule murumängudest midagi välja.
Tiit kirjutas:Mitmepäevaste ürituste juures tekib praktiliselt alati see probleem, et järgmisel hommikul ei kipu asjad laabuma. Pigem tasuks panustada aktiivsele esimesele päevale ning teiseks päevaks jätta nn vabakava.
Kõik on õige, Täielik minu viga, et ma ei suutnud midagi korraldada, aga üksi selle suure seltskonnaga (peaaegu poolsada inimest) hakkama saada ei ole just mitte kõige kergem üritus. Poleks ma sõidust osa võtnud vaid kohapeal rahvast vastu võtnud, siis veel ehk midagi. Kuid katsuge ise sellist portsu inimesi ära jagada haljasalale, siis magamisalale, siis eurovisioonialale. Muidugi vahepeale jäi ka söögi- ning joomaala jne. Ma ise sain alles kell neli öösel esimest korda tagumiku maha ja mõtlesin, et hakkaks ka jooma, kuid mis sa ikka sellisel ajal jood enam. 4.45 läksid viimased magama, mina tegin pisikese koristuse, et hommikused ärkajad puhta kaameks ei ehmataks. Millalgi peale viite sain ka külje maha. Sellest üritusest eelnev nädal oli nagunii selline "seltsimees Unetu". Uneaega jäi tavaliselt 2,5 ja 5 tunni vahele. Reedel sai kell 5 hommikul ärgatud (3,5 tundi uneaega), järgmine öö oli ca 4 tundi magamist. Peale selle veel üle 800 km sõitmist.
Järgmiseks korraks võiks tõesti olla programm õhtuseks ajaks, sest hommikuti, eriti veel Saaremaal, on olukord suhteliselt segane. Kes ärkab ja kes veel torkab ja kes tahab juba praamisabas olla. Siis on küll raske ühtset programmi leiutada.
Pealekauba nagu esimeselt ürituse organiseerimise kokkusaamiselt mulle meelde jäi, siis hr Carrec tahtis pidada ka avalikke mõttetalguid klubi edasise tuleviku kohalt, kuid tema tegeles ainult ürituse lõhestamisega a'la "kõik muuseumi". Mis vaimu ma seal ikka enam peale võtan, kui taoline ootamatu tsirkus lahti läheb. Kes paneb siia, kes sinna, saad sa siis aru, mis värk parasjagu toimumas on.

Sellega seoses tunnistan ma end teovõimetuks ja kaon aktiivsest suhtlusest mõneks ajaks minema, et selgusele saada, kas ma ikka olen sobilik inimene Mosseklubi jaoks, või lasen ma ennast välja rookida austustväärt ridadest. Ärge kartke, Mossesõbraks ma jään ikkagi ja kõik Mosseusku inimesed saavad alati minu käest vastavalt minu võimalustele ja oskustele abi. Võimalusel tasuta. Ja seda ka, et kui kellegi tekib mõne ürituse ajal raskusi, siis võib alati julgelt minu juurde tulla. Sest ma tean, väheste inimeste või hoopis üksi on raske suure hulga rahvaga hakkama saada.
Vasta