Räägin ära ühe üldise mure. Kuna sai ühe inimesega räägitud teatud teemadel siis annan ka tema mõtteid edasi. Need tema mõtted lähevad ka mulle korda.
Nimelt olen täheldanud paljudel üritustel sellist asja,et kui mingi laagritaoline ja kokkutuleku moodi asi toimub..... siis lastakse igast autost muusikat. Väga tore oleks kuulata aga kujutage ette olukorda kui istute oma pingil ja kuulate mis ümberringi toimub...... Ühest nurgast lastakse mingit raskemat muusikat ja teisest nurgast tuleb klassikat. Ja kuskil kaugemal kääksub viiul....

Ja üsna hirmus on seda solki kõrva lasta mis sinna jõuab.

Eriti rõve on see,kui ümberringi ilus loodus.... Ma saan aru,et tore on nokastanud olekus lõkke ääres kuulata oma lemmikmuusikat aga kas see ka teistele hea kuulata on? Võibolla peaks siis kuidagi kokku leppima,et võiks ju kuulata muusikat aga tulgu siis ainult ühest august! Ja mingist ajast võiks ka laagriplatsidel öörahu olla. Kuna arvatavasti osadel inimestel on ka väikesed inimesed kaasas......siis tuleks sellele asjaolule ka tähelepanu pöörata.
Veel üks tähelepanek. Nimelt jääb mulje,et kõik tsiklimehed kuulavad rasket muusikat..... ja see peab olema nii vali,et soolikad värisevad....

Aga see ei vasta tõele,uskuge mind.

Vähemalt kaine peaga.
Järsku tuleb sellest loost mingeid mõtteid kõigile.
T.