stern100 kirjutas:
Isegi rallikaid ei värvi pintsliga. Tuulevaikse ilmaga garaasi ees saab väga rahuldava tulemuse. Aga noh, mis siin ikka, anna minna nii kuidas meeldib.
Ma oletan, et meil on garaaži sisustus vägagi erineva tasemega. Ei saa, mingid targad inimesed puhastavad garaaži ees teatud aja tagant tänavat ja see tolm on jube. Ei ole süsteemile pihta saanud veel.

väikevend kirjutas:
Sa ei jõua pärast ära vanduda, kui sa seda liivapaberiga lihvima hakkad. Pintsliga jääb päris korralik kiht värvi peale.
Püstoli ja kompressori ikka saab laenata kusagilt.
Kaitseväeni on sul aega üks kuu, seda on piisavalt.
Ja garaaz... Noh, kasuta kujutlusvõimet, ilmad ka ilusad...
Kui teha siis korralikult, mitte tillinäitust korraldada.
Ära solvu, kriitika on edasi viiv jõud.
Aga mul on hea meel, et noor mees teeb midagi muud ka peale nutitelefoni näpimise. See on muutunud harulduseks.
Jõudu tööle ja me loodame tulevikus ka suvesõidul seda pirukat näha.
Suured tänud! Nutitelefoniga pole veel sina peale saanud.

Kriitikat on ikka vaja, muidu ei jõua elus kuhugi. Nii, praeguseks sai kõik nädalavahetused ära broneeritud, sest tõin püssi ära. Jääb mossesõidul üks jäätis nüüd söömata

Aga mis seal ikka, tuleb ju ära proovida. Pintsiga töötamise kallal, okei, võtan vastu kõik kriitika, aga hiljem, kui saan püssiga midagi tehtud, siis nii leebelt ei võta

Hakkan katsetama, võibolla tuleb välja, võibolla jääb jooksma - mis seal ikka.
Väga austan kaasfoorumlaste soovitusi! Ei ole värvimises kõige pädevam ja ilmselgelt on siin palju targemaid päid.
https://www.flickr.com/photos/138426639@N08/albums