Iz 27151 '89 saarlane
Foorumi reeglid
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Palume teha teema pealkiri alljärgnevalt:
Auto tootja, mudel, aasta, omaniku fooruminimi.
Näiteks: AZLK 2140 1978 mossekutt
Auto teema peab olema sisukas, ning soovitatav on lisada ka pildid autost! Ei ole huvitav lugeda teemat -> Mul on punane mosse. Äge auto on.
NB! AINULT MOSSED!!!
Re: Iz 27151 '89 saarlane
arvan, et olen huvitatud neist tulede kinnititest. võtan hiljem millalgi sinuga ühendust siin siis.
21251
Sai siis tagaamordid tellitud naaberpoest, läks metsikud 432 krooni maksma. Miski Saksa firma omad, Master vms.
Aitan Ebay'st asju tellida.
Master Sport Premiumid. Mul terve ring neid + Master Sport šarniirid, aga testida pole saanud. Tea kuidas vastu peavad...
nüüd sa kukkusid kyll hunniku otsa Rait:D
Miks?
Ma rallima ei lähe, seega arvan, et neist küll esijalgu. Kui ka on pasad, siis pole suurem asi kaotus kah.
Ma rallima ei lähe, seega arvan, et neist küll esijalgu. Kui ka on pasad, siis pole suurem asi kaotus kah.
Aitan Ebay'st asju tellida.
Ladaklubis on MS toodanguga piisavalt piki pükse saadud. Pannakse neid vist Hiinas kokku.
Aga jah, mossele väga muu firma amorte poodi minnes ja küsides ei saagi.
kui palju on tänapäeval asju, mida Hiinas kokku EI panda?iisak kirjutas:Ladaklubis on MS toodanguga piisavalt piki pükse saadud. Pannakse neid vist Hiinas kokku.
väsivad kiiresti asi selles isegi ka tava sõidus, ise soovitaks niva monreo amorte vms 2x 1000 raha kui ma ei eksi endal on rallikal need ja ei nurise kena jäik ja pole eriti kallid ka
2003 kevadel M-liigaga alustades, sai muretsetud KYB'i gaasid. Tollal maksis tagumiste mustade komplekt (oli vist Exel-G) ca 600 ja esimesed valged (gas-a-just?) nõudsid mingi 1230 eeku paar. Aasta lõpus peenemate Bilsude ring 6000.