Odomeeter, hodomeeter, läbisõidunäidik, läbisõidumõõdik (kuidas keegi seda nimetab) näitas järgmist numbrit

Sorry, pilt telefoniga tehtud!

Ja mina veel mõtlesin, et miks see Saab mul ees 110ga uimerdab...bantid kirjutas:Täna sai seda masinat nähtud ning lapsed olid jube elevil sellest.
Väga tubli töö teinud ja supper ilus masin.
Sõitsid täna Tallinnast Aegviidu poole. Olime musta Saab 9-3 ga.

Selle mure lahendasin kohe sellega, et panin uksed tõesti lukku. Selle lahenduse puhul oli probleemiks, et iga järgmine inimene, kes ukselinki puudutada julges, pani signa undama.
 Selle mure lahendasin kohe sellega, et panin uksed tõesti lukku. Selle lahenduse puhul oli probleemiks, et iga järgmine inimene, kes ukselinki puudutada julges, pani signa undama.

Tegu polnud Mossega vaid minu vana Ford veokaga. Puukabiiniga autu oli neile muidugi üsna huvipakkuv. Kõik käib asjaga kaasas....tuleb ise olla lihtsalt autu kõrval valves,tutvustada oma massinat ja jälgida,et kahju ei sünniks.
  Tegu polnud Mossega vaid minu vana Ford veokaga. Puukabiiniga autu oli neile muidugi üsna huvipakkuv. Kõik käib asjaga kaasas....tuleb ise olla lihtsalt autu kõrval valves,tutvustada oma massinat ja jälgida,et kahju ei sünniks.