kas lihtsam poleks olnud kasutada gps i ,saab täpsema tulemuse

GPS-i mul pole. Ning tuttava autoks oli suht tutikas Kia Ceed. Ju sel peaks kiirusevärk ikka korras olema.Urukoer kirjutas:kui täpne see tuttava spido siis ka on?

Tegelikult ka uued autod näitavad spidokal kiirust rohkem kui tegelik kiirus on !Muhulane kirjutas:GPS-i mul pole. Ning tuttava autoks oli suht tutikas Kia Ceed. Ju sel peaks kiirusevärk ikka korras olema.Urukoer kirjutas:kui täpne see tuttava spido siis ka on?

Peaasi,et võimuesindajad kurjaks ei saa kiirust püüdes. Trassil pole probleemi aga linnas ja muudel kiirusepiiranguga aladel tahaks ikka lubatusse jääda.partnermosse kirjutas:Tegelikult ka uued autod näitavad spidokal kiirust rohkem kui tegelik kiirus on !Muhulane kirjutas:GPS-i mul pole. Ning tuttava autoks oli suht tutikas Kia Ceed. Ju sel peaks kiirusevärk ikka korras olema.Urukoer kirjutas:kui täpne see tuttava spido siis ka on?

Ok,jääb siis riiulil uut omanikku ootamaMAZ kirjutas:See õlipanniga õhupuhasti on esimese otsa ehk siis 1968-1970.a Izh 412 autodel kasutuses. Kui müügiks on anna teada olen huviline.

Sass käis veksli välja,et laagritel pendelhoovaga läheb rool veel kergemaks.Sai siis tellimus sisse antud aga Härmas pold ja polevat teada ka,kas Venestki saab.
 Sass käis veksli välja,et laagritel pendelhoovaga läheb rool veel kergemaks.Sai siis tellimus sisse antud aga Härmas pold ja polevat teada ka,kas Venestki saab.
 Ja kohe muutus sõidu ajal lahtise aknaga salongis õhk ka vinguvabamaks.
 Ja kohe muutus sõidu ajal lahtise aknaga salongis õhk ka vinguvabamaks.